Delivery and payment

FANCOURIER : 27 LEI ( 1-2 business days )
Posta Romana – PRIORIPOST : 25 LEI ( 1-3 business days )

* Pentru livrarea in localitati care fac parte din reteaua Fan Courier : FANCOURIER : 27 LEI ( 1-2 business days )
Daca livrarea se face in localitati care nu fac parte din reteaua nationala Fan Courier la costurile de mai sus se adauga taxa pentru kilometri suplimentari parcursi. (0.8 RON + TVA)

Click AICI pentru calculatorul de KM suplimentari FAN Courier.

** Serviciul de livrare door-to-door este indisponibil in anumite zone din tara, din cauza accesului dificil sau restrictionat. In aceste localitati, livrarile pot fi plasate si preluate de la cele mai apropiate agentii FAN Courier. Verificati AICI lista localitatilor inaccesibile.

Pentru localitatile care nu intra in aria de acoperire Fan Courier, cu acordul clientului, coletele spre acestea vor fi livrate cu Posta Romana serviciul Prioripost, intre 1-4 business days.

Termenul de livrare in cazul achitarii comenzii online cu cardul se va decala cu timpul necesar confirmarii platii dumneavoastra.

Ne rezervam dreptul de a mari timpul de livrare in conditii speciale, caz in care clientul va fi anuntat din timp.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Plata cu cardul va aparea pe extrasul de cont cu numele hiradesign.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Sigla PlatiOnline

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 15 de zile de la acceptarea returului