Returns and Refunds

-Potrivit Ordonanței 34/2014, art.16, litera c), produsele personalizate, adică lucrate pe măsura dvs (apasând, deci, butonul MADE TO MEASURE) NU se returnează.
Așa că dacă nu vă încadrați în tabelul cu măsuri standard, e foarte important să ne lăsați cu atenție mărimea și dimensiunile dvs când plasați comanda.
De asemenea, e foarte important să reverificați datele comenzii în e-mailul de confirmare mai ales dacă vă doriți o rochie pe masura dvs, într-o altă combinație
de culori sau vreți să aduceți modificări la model (decolteu, mânecă, lungime fusta etc).

-Dacă v-ați comandat modelul standard prezentat pe site, în mărime standard (fără să lăsați dimensiunile dvs), în cazul în care produsul nu vi se potrivește, lăsați-ne un e-mail la contact@hiradesign.com.
-Returul este acceptat în termen de 15 zile de când ați primit comanda.
-După ce primiți confirmarea Hira Design pentru retur, reîmpachetați produsul/produsele în ambalajul original.
-Produsul trebuie să fie nepurtat, în stare impecabilă, cu etichetele intacte ca la livrare și să ajunga la noi prin FAN Curier, trimis și plătit de dvs.
-Vă vom comunica adresa de retur prin email.
-Banii se vor rambursa în contul bancar specificat de dvs în termen de 15 zile calendaristice de la primirea notificării de retragere.

*Produsele Hira Design sunt realizate in proporție de 90% manual, așa că nici un produs nu este identic cu altul. Pot exista mici diferențe la aplicațiile florale, în funcție de mărimea selectată.